2016. november 3., csütörtök

Dm Life Book 2017

Komolyan pirossal volt bejelölve a mai nap a naptárba , ugyanis mától vehető meg a Dm Life book 2017es kiadása.
 Tavaly sajnos lemaradtam róla így reggel már kb kopogtam a bolt ajtaján, semmikép nem szerettem volna lemaradni, és aki korán kell aranyat illetve ebben az esetben tervezőt nyer/vehet...

Dobozban kapható idén is. Íme az én kis drágaságom :)

  Remegő kézzel bontottam ki, és  elszomorodtam, így utólag már nem értek magammal egyet,  de elsőre nagyon rosszul esett a matricák hiánya és hogy nem lehet évszakfüggően cserélni a borítót. Tavalyiba ezek miatt szerettem bele, reméltem ebben nem lesz változás....az az igazság lehet bennem van egy kis harag is mert  a DM boxokat is imádtam hiába csak 3mat sikerült nyernem eddig és annak a változtatása sem nyerte el a tetszésem. Elveszett a lényege számomra, mégpedig a meglepetés része..

 De térjünk vissza a  Life book-hoz .  A mostani már kemény borítót kapott, aminek a különlegessége hogy nem készült belőlük 2 egyforma, így garantált hogy a sajátunk egyedi. A naplót  gumi zárja le , így ha belerejtünk egy két fontosabb iratot az sem veszítjük el.

 Kézzel készült illusztrációkat idén is a Papetri paperworks  készítette, és csodaszépek! Van pár színezős oldal is elrejtve a tervezőben. A naplót  gumi zárja le , így ha belerejtünk egy két fontosabb iratot az sem veszítjük el.


 Idén egy post it-es könyvjelző is bekerült a dobozba.


Kinyitás után rögtön a személyes adatokat adhatjuk meg, majd két oldalon buborékokban a céljainkat írhatjuk le, ami szerintem nagyon inspiráló imádom ezt az ötletet!

  Majd szintén egy inspiráló oldal következik, ahol az utazási céljainkat írhatjuk le, én sajnos (vagyis annyira nem sajnos) jelenleg elégé helyhez kötött vagyok így ezt nem tudom kihasználni, de biztos sokan vannak akiknek erre szüksége van.


A beosztása nekem nagyon kézhez illő, pont így szeretem használni a naplóimat. Fülekkel vannak elválasztva a főbb részek, vagyis a tervező rész, hasznos valamint a  jegyzetek.


A tervező is két részből áll, heti és havi elosztás, gyönyörű évszakhoz illő illusztrációkkal megspékelve,  jegyzetelési lehetőséggel és szerintem megfelelő méretű hellyel, kényelmesen lehet töltögetni a rubrikákat.A hasznos fül mögött is többféle oldal kapott helyett.
Itt írhatjuk le a hasznos információinkat, mérőállásokat, pénzügyeinket vezethetjük, recepteket jegyzetelhetünk, esetleg órarendünket is nyomon követhetjük.A jegyzetek fül mögött pedig vonalas és sima lapokat találunk.A könyvecske végén  pedig egy boríték kapott még helyett ahol iratokat, recepteket, számlákat tarthatunk.

 
Tehát összességében jól összerakott határidőnapló ez, amit idén is 100pont+ 999ftért vehetünk át a Dm  üzletekben.  Az elején leírt hiányom azért fennmaradt, de szuperül ki  fogom tudni használni így is! Mindenkinek ajánlom aki használ tervezőket, mert úgy érzem ennyiért ilyen jól megszerkesztett szépséget nem lehet venni máshol.
Szóval hajrá keressétek meg a hozzátok legjobban illő külsőt!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése