2016. október 19., szerda

Femini box Kisgyermek kiadás I -avagy mit rejtett a mi dobozkánk

Sajnos a bölcsi kicsit megtörte a gyermekem eddig tökéletesen működő immunrendszerét, és újabb betegségen vagyunk túl...tudom, hogy ez kötelező kör....de én ilyenkor szó szerint pánikba esem és semmit sem csinálok csak ápolom , az egyébként látszólag minimálisan sem beteg babámat  :)

Egyszóval mire ennek a posztnak a megírásához jutottam már bőven használatba kerültek a tárgyak, így én már ebben a formában mutatom be őket, a képek sem a legbeállítottabbak ez miatt ,  remélem nem lesz harag ebből :)

Pedig tényleg kéz tördelve vártam az érkezését!!

 Femini Box Kisgyermek kiadás I doboz: Aki esetleg nem ismerné  a Femini boxot, ez egy új, egyedülálló tematikus meglepetés box, hazai tervezők, alkotók, designerek munkáival. Bővebben már írtam róla itt!
Az első kiadás a Helló Bébi nevet viselte, amiből mi sajnos kiestünk, de most eljött a mi időnk a második dobozkával.

A kisgyermek kiadás, dupla boxként jelent meg, mi hosszas dilemma után az "egyest" választottuk, nem bántam meg!Szuper lett!

A kicsomagolás olyan gyorsan zajlott, hogy fotózni sem tudtam :) Pedig gyönyörű barna dobozban érkezett rózsaszín papír szalaggal.


Rrögtön a legelső dolog ami a kezembe került az a kis füzetke volt, amiben bemutatásra kerülnek az alkotók. Csodálatosan megszerkesztett könyvecske,  szép képekkel, már a lapok fogása is megnyerő, komolyan nekem már ez megérte !  Hátul pedig jó sok kupon található!

B. Cute apróságát nagyon vártam, az az igazság ő volt a fő szempont mikor a  dobozt kiválasztottam, nagy a szerelem azóta is. Ezt le is nyúltam magamnak a borongós reggelekre :) Ez van anyának is jár valami! Már a doboz megérkezése napján felavattuk a mi kis kincses zsákunkat. Nagyon jól jött, ugyanis Manó úr képtelen abba hagyni a gyűjtést mikor tele lesz a kis kosara de még hever a földön a alany. Azóta is mindig a zsebében lapul, Bozoki Kids Fashion műje.
 


Az egyen sálunkat sokan megdicsérik . Nagyon kellemes színben kaptuk meg. Örülök hogy ez lapult a csomagban, tökéletes a farmereinkhez, és nem mellesleg imádom a menta színt :)
Köszönöm  Minnie-me's Persze hogy egy fiúnak a zászlóról csakis a vár juthat eszébe :D A fali díszünkből így lett új élete.
A cuki macit  sok egyéb cukisággal együtt megtaláljátok My pretty world-nélNa jó Color&Fun alkotása egy másik dolog amit lenyúltam a gyerektől, de hát tökéletes illik a bohókás énemhez és feldobja a napom mikor a táskámban rápillantok, a bölcsibe pedig még úgysem kell ilyen, igaz ?
 

Hatalmas kedvencünk lett MamaZoo tárolója is! Tökéletes a szobánkba, még most is ámulok mennyire beillik a szürke kék fehér  gyerekszobába!


És a bónusz ami szintén ki lett használva  Ektra Design színezője.Azt hiszem nyugodtan kijelenthetem,  hogy ez egy fantasztikus, és tökéletes összeállítás lett, gyönyörű alkotásokkal. Hatalmas öröm nekem hogy hozzájutottam! Köszönöm!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése