2016. augusztus 21., vasárnap

DIY- Mágneses smink tartó

Egy könnyed DIY bejegyzéssel jöttem így vasárnap délután.

Imádok magam barkácsolt dolgokkal feltölteni a környezetem, csak valahogy az alkotás hevében a fotók mindig lemaradnak, így legtöbbször a végeredményt tudnám bemutatni (habár azt hiszem egy két dolgot így is megmutatok), de most a kis szünetem alatt igyekeztem figyelni erre  a problémámra, így  jó pár DIY bejegyzés várható a következő hetekben.

Ez egy nagyon könnyen megcsinálható, vagyis összerakható smink tartó és rendező, ami még ráadásul  szuperül díszíti is a fürdőszobát, szerintem
A pinteresen találtam rá erre az ötletre, és mivel elég kicsi (na jó, nagyon kicsi) a fürdőszobánk, biztosra vettem, meg fogom csinálni. Eddig egy kosárban tároltam a szemfestékeket, rendszeresen leejtegettem őket  még hevesen kerestem az épp aktuális palettát ami persze mindig legalul lapult (kivéve ha rögtön ott kezdtem a keresést, mert akkor középen ) a helyzet tarthatatlanná vált, főleg mikor a nagy álom Nars palettáim végre az enyémek lettek.

Hozzávalók: -képkeret tetszőleges méretben
                      -mágnesek (ajánlom a neodyn mágneseket)
                     -ragasztó
                      -lemez lap (bádogos méretre vágja, ne felejtsd megemlíteni hogy mágnesezhetőt kérsz!)
                     -paletták, púderek
                     - fém ceruzatartó 
                     -egy férfi aki segít felrögzíteni a kiszemelt helyre

Ha minden megvan elég a lemezt behelyezni a képkeretbe, ragasztóval a mágneseket a paletták hátuljára felrögzíteni. A fém ceruzatartót azért írtam a besorolásba mert tökéletes ecsettartó, amit szintén egy nagyobb vagy több kisebb mágnessel rögzíthetünk a képen tetszőleges helyen. Nekem is van, de kis manóm valami miatt teljesen rá van kattanva és mindig lelopta, így már fel sem teszem, de csak öregedjen egy kicsit, vissza fog az kerülni :)


Egy kis tipp: Ha nem sikerül jó erős mágneseket beszerezned (én aliexpressről rendeltem végül) az üveges részt érdemes kihagynod, mert sokat gyengít az erőhatásokon. Ebben az esetben hagyhatod a lemezt szabadon ha tetszik, ráragaszthatsz mintás papírt (habár ezt a pára leszedheti) vagy fújós akril festékkel is szépen bevonható.

Végül a sajátom is ilyen lett nem tudtam várni újabb mágnesekre már :)
(ezt  ami a képeken szerepel elkönyörögte a barátnőm :D) Ti hogy tároljátok a smink termékeiteket?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése