2016. augusztus 27., szombat

Avon houl- soha többé ruhát

Megérkezett a héten egy nagyon várt Avon csomagom... azt hiszem tudjátok, hogy én kifejezetten szeretem több terméküket is (tusfürdő, alapozó, testápolók, parfümök) de ez a csomag most nagy bosszúságot okozott!Kezdem is a legnagyobb csalódással... Na jó magam alatt vágtam a fát hiszen sohasem voltam megelégedve a kiegészítőkkel (itt a ruhákra,táskákra, sálakra,ékszerekre gondolok) amit a márka név alatt árultak. De, mostanában olyan szép bögre, esernyő (jajj, igen erről is írok majd) és nyaklánc  érkezett hozzám hogy teljesen megfeledkeztem erről a tapasztalatomról, így beleugrottam egy poncsóba . Konkrétan az Amaryn poncsóba.

Forrás : Pinterest

 Az a nagy fekete folt ott hátul, nagyon nem tudtam hogyan is  fotózzam le, bocsánat...
Igazából nem is  szabásával van bajom, sőt az nagyon tetszik igazi kora tavaszi felkapom szaladós, de az anyaga az borzalom. Az első ami eszembe jut róla a kórházi köpeny, azok az egyszer használatos , eldobhatók.  Teljesen olyan a tapintása csak valamivel sűrűbb szövésű, pedig én tényleg nem vagyok "allergiás" az anyagokra tőlem jöhet nyugodtan a lakásba  egy tiszta műszálas ruha is ha nekem tetszik, de ez már  sok. Arról ne is beszéljünk hogy több helyen már olyan mintha megfutott volna a szála, (valamennyire látszik a képen, lent)  nem tudom vagyis nem hiszem hogy ez a dizájnja volna, ha igen elég elcseszett...és még a tetejében ami a legeslegborzasztóbb, hogy egy perc után viszketek tőle, de nagyon nagyon, a bőröm le tudnám tépni....még sokáig hiába veszem le, olyan mintha megmart volna.


Jó gondoltam visszárúzom, és itt akadtam ki teljesen. Abban biztos voltam nem jár majd vissza a teljes ára ,  na de ....
 A termék normál ára 44000ft (állítólagos 6100ft-ról leárazva !!!nem is értem ezt hogy gondolták)   ha úgy látják jogos a visszaküldésem jóváírnak a számlámra kerek 2000ft-ot. 2400-at buktam, egy olyan árún ami hordhatatlan.
Soha többé ruha az Avontól!
 Nem azt mondom hogy mostantól utálom őket, vagy ilyesmi, de nagyon nem tudom felfogni hogy egy ekkora cég ezt  a minőséget hogy engedheti meg magának, egyszerűen az a tapasztalatom hogy nem tanulnak. 3éve volt egy pénztárcám ami 2 hetet bírt és lekoptak a sarki, a táskám szó szerint két munkanap után ledobta a műbőrt és még mindig ilyeneket adnak ki a kezükből.....borzalom!


Na most hogy felindultságomat kiadtam magamból, azért bemutatom a pozitív csalódásomat is. Mégpedig ez az óra az. Anita óra 6200ft (most 5490ft )
 

Igen, egy újabb  példája annak, hogy csak vannak itt jó kiegészítők is...

Gyönyör! Nagyon sokáig rakosgattam be- ki a kosaramból még végül bent maradt, mert hát nem olcsó, és van pár órám, ugyanis kezdem mániákusan gyűjteni azokat amik méretben jók és tetszenek is..nagyon válogatós vagyok ezen a téren, ezért sem volt egy sem 25 éves koromig, most meg ez lett az 5.
Meg  hát féltem is milyen lesz, végül teljesen beleszerettem.
Anyukám nem ad neki hosszú időt szerinte kopni fog, ezért most nagyban hordom, hogy kiderüljön, mert ha nem akkor van még pár kinézett óra a szeptemberi katalógusból. Egyenlőre 2 hete semmi nyoma , rossz óraszerkezetnek, vagy kopásnak!


Külön tetszett a "férfiatlan nőknek"  tervezett szíj kisebbítési mechanizmus :) Nem kell csavarhúzó és egyéb bíbelődés, két csatja van. Ha túl nagy csak ki kel csatolni és máris 1 szemmel kisebb :)

 Imádom!


Lapult még a dobozban egy kézkrém. A Relaxing Provance sp. A levendula illata miatt rendeltem meg, reméltem  olyan lesz mint a nyugtató lábkrém illata amit imádok, és kicsit ciki hogy mindenemre azt kenem :) de sajnos nem olyan. Nem rossz viszont így nagy lett a csalódás. A másik ami meglepett a mérete, nagyon pici, nem vettem néztem ahogy csak 30ml kiszerelés. Nem baj a táskámba ideális, habár így 799ft azért nem jó ár érte.
Gyorsan beszívódik és tényleg hidratál,  zsíros érzet nélkül, bár nem igazán száraz a kezem, lehet ha az lenne nem így vélekednék, mindenesetre normál bőrűeknek ajánlom. A csomagolása szokásosan profi. Szeretem a planet spá finom logóját ahogy az élénk színeken ragyog....


Mivel öregszem, és a gyerek + munka ( éjfél előtt nincs alvás, 6kor viszont kelünk) még jobban  árt a genetikailag is meglévő szem alatti karikáimnak  gondoltam életemben először kipróbálok oda valami kencét. Megrendeltem, Anew Vitale szemgélkrémet.


Később olvastam utána a véleményeknek, nem sok jót ígértek, viszont én egyenlőre egyiket sem tapasztaltam. Nagyon bőségesen használok mindent (smink lemosó, krémek) és valahogy a szememnél sohasem tudok óvatos lenni, rendszeresen kimaratom az arctonikokkal is, ezzel sem óvatoskodtam, nekem mégsem csípte, kicsit sem, észre sem vettem. Viszont a karikámon már egy hét után segített, halványított és nem is tudom feszesített..de az biztos nem olyan duzzadt már.
Mondjuk nekem az Anew termékek beválnak....

Fogyóban volt Bogyó úr szeretett tisztálkodószere, így jött egy új illat. Imádom, hogy olyan igazán gyümölcsösek,ami később is érezhető a babón ráadásul  hatalmas habfürdőt lehet vele csinálni.
Gondoltam kipróbálok egy új illatot, is. Igazából nagy kedvenceim az Avon parfümök, és ennek a családnak egyik illata igazi szerelmem volt, az lett az én menyasszonnyi illatom de sajnos már nem kapható. Ez nincs olyan jó, nem is rossz .... egynek ok. A csomagolása, és a színei viszont fantasztikusak!!


És végül jött még 3 tusfürdő, amire barátnőm még frissen le is csapott, így ezek már nem az én szekrényemben csücsülnek...
A szilvás nagy kedvencem volt tavaly télen, így ezzel tudtam nem lövök félre. Orchideásat végül nem bántam hogy elvitte, a mangós pedig igazi nyári illat volt, abból pedig most sok van itthon..Ti szeretitek az Avon termékeit?

2 megjegyzés:

  1. szuper dolgokat vettél, egyszer a ruhával én is jártam így, zöld csipke ruha volt a katalógusba májusban asszem én visszaküldtem hogy nem jó mert nem tetszett magamon és az anyaga is borzalom volt, és 7000ft képesek voltak érte elkérni. Egy órát rendeltem én is a mostani katalógusból kíváncsi leszek. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Szöszi! Jó lett az óra ?

    VálaszTörlés