2016. július 3., vasárnap

Nyárindító gift swap

A gift swap  Rami (Stílus és Egyéb) kezdeményezése , melynek lényege hogy a jelentkezők egy bizonyos sorrend alapján megajándékozzák egymást, és ezeket a kis csomagokat meg is mutatjuk.

Ez az első  gift swap amiben részt vettem. Nagyon izgalmas volt, minden percét élveztem a sorsolástól kezdve, csomag összeállításon át a várakozásig.
Az az igazság azon kívül, hogy imádok ajándékozni (de tényleg!)na jó kapni is....
 nagyon kíváncsi voltam mennyire vagyok megismerhető a blogomon keresztül, és úgy gondoltam  a csomagom elég jó visszajelzés lehet...

 A dobozkám annyira tökéletesnek sikerült!!!
Az első gondolatom az volt mikor kinyitottam, tyű tényleg sikerül jól "leírnom" magam, de közben rájöttem ez így önmagában biztosan  nem elég, ehhez kellett egy olyan adakozó mint Orsi ( Pastel Tassels), aki figyelmesen, gondolom sok sok türelemmel végig lapozta a blogom!
 Ezennel is nagyon nagyon köszönöm az időt és energiát amit rám áldoztál! Köszönöm az ajándékokat, minden egyes darabja telitalálat!


Akkor lássuk is az ajándékaim:


Ami először a kezembe került persze a kis levélke volt...
Majd a marcipános cseresznyés teát láttam meg, el is akadt a lélegzetem! Nem is tudtam , hogy ilyen létezik, pedig minden benne van amit imádok, és nagy tea fogyasztó is vagyok!
Az egyik kedvenc tea gyümölcsöm ha lehet így fogalmazni  a cseresznye, a marcipánért pedig oda és vissza vagyok, bármiben jöhet!
Az illata mennyei igazi cseresznye, az íze fenomenális és mandulás cukorszíveket rejt, amik annyira cukik!
Fantasztikus!! Joanna Body Naturia tusfürdőit már próbáltam, most egy epres testradírt kaptam.Ebben sem csalódtam, ennyire eper illatú dolgot még nem szagoltam soha, legszívesebben megenném, pedig nem is szeretem az epret (mármint a gyümölcsöt) Yves Rocher Jardins du Monde Levendulás tusfürdő.
Ezt a "márka" szintén ismeretlen volt számomra. Biztos írtam már mennyire szeretem a levendula illatát, engem mindig megnyugtat, de nagyon kevés igazi virág illatot lehet találni a kozmetikai piacon. Ez egy tökéletesen levendula illatú tusfürdő, igazi aromaterápiás termék! Ami mellett nem mehetek el említés nélkül az a doboza. Az mellett hogy kicsi, praktikus, kifinomult,gyönyörű újrahasznosított is!
Imádom! Biztos kipróbálok majd tőlük mást is!


Lapult a dobozban egy kis kóstoló is, egy Szlovák édesség. Nagyon szeretek ilyeneket kipróbálni, kóstolgatni, az egész család örült neki, alig bírta ki a fotózás végét :)

 Nagyon meghatott az utolsó ajándék, ami Bogyónak szólt!
Rögtön használatba lett véve, először állatok szállítására szolgált a hajó, de azért később rendeltetésszerűen is sikerült kipróbálnunk. :)Köszönjük!!2 megjegyzés:

  1. Óóó, de klassz ajándékok. Milyen kedves Orsi, hogy kirakót is küldött :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy tetszett a csomag és annak is, hogy a hajó is megtalálta a legénységét! :) Reméltem, hogy nem nyúlok mellé a marcipános teával, hiszen azt nem mindenki szereti, de most úgy érzem a lehető legjobb kezekbe került! Jó volt olvasni a soraidat, és köszönöm a kedves szavakat is! :)

    VálaszTörlés