2016. június 29., szerda

Dulux Easy Care

A trnd Magyarország segítségével volt szerencsém kipróbálni,tesztelni a Dulux legújabb újdonságát, az EasyCare-t.

Valahol azt olvastam ez a termékcsalád  azok számára öröm, akik kényesek a tisztaságra és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak...de hát ki nem. Ha egyszer már megcsináltatjuk vagy netán nekiesünk mi magunk utáljuk azt látni, hogy egy két hét múlva már hibák , foltok tarkítják.  Pedig a balesetek kivédhetetlenek, főleg ha kisgyermek is lakik már velünk...vagy kutya, macska...albérlő, nagyi...

A festék újdonsága, hogy lepergeti a felületéről a folyékony foltokat és piszkokat, így lényegében moshatóvá, és sokkal tisztábban tarthatóvá válik , mint a hagyományos matt festékekkel bevont falak..
Így sokkal tovább élvezhetjük a ragyogó színű tiszta szobáinkat.
Én személy szerint ha tudomást szerzek a festékről még December előtt, rengeteg bosszúságtól  óvtam volna meg magam, ugyanis akkor újítottuk fel a nappalit, amit természetesen a festéssel kezdtünk. Saját magunk csinálunk a lakáson mindent, és a festés egy hétig tartott. Igen egy hétig mindennel együtt....
Alapozás, fehér festék vagy 3 réteg szín hogy látszódjon is, és így sem lett tökéletes. A kisfiam már az első száradási napon gyönyörű rajzal örvendeztette meg a "fehér oldalon" az újra kellett kenni.
Jelenleg  (június) a tévé alatti részen, ami Bogyó kedvenc játszóhelye már teljes étlap látható a sötét barna falunkon...van ott narancslé, tej, csoki, barack, és kisautók húzta piros vonalak...valamint egy kisebb összeszidás után próbálta menteni a helyzetet és vizes szivaccsal letörölni a  játék nyomait, ott jól elkenődött a festék.....
Azt hiszem ezek után nem meglepő hogy falattuk a projektet és úgy döntöttünk a lakás többi részén 6 éves koráig nem festünk semmit, mert úgysem látszana meg.

A Dulux EasyCare termékcsalád most megváltoztatta a nézeteinket és rögtön elkezdtük tervezni előteret, remény ébredt bennünk!

Az igazság az, hogy nem hittem benne. Attól féltem ha működik is olyan hatása, tapintása lesz mint kórházi helységeknek, tudjátok az a lakkos fényes valami...
De nem! Meglepően kellemes érintésű, mégis tökéletesen lepergeti akár még a kávét is, és az olaj sem fog ki rajta, a csoki kéznyomokról ne is beszéljünk.
Sűrű de mégis jól kenhető, nagyon jól kezelhető, és szuperül fed két rétegben.

Hogyan is működik?
" A hagyományos festékekkel ellentétben a Dulux EasyCare folyékony foltokat apró gyöngyökbe rendezve lepergeti  a falról. Ezután a folyadékgyöngyök vizes, enyhén mosószere szivaccsal könnyedén lemoshatóak. A színe többszöri takarítás után is élénk és ragyogó marad.

További különlegessége a Dulux EasyCare-nek a hagyományos festékekkel szemben, hogy 10x ellenállóbb a dörzsölésnek: súrolást követően a bevonati veszteség alacsony, vagyis a festék utána is megőrzi élénk színét.
A mosható falfestékek általában fényes felületet adnak, mert arról könnyebb eltávolítani a szennyeződéseket, viszont kiemelik a felületi hibákat. Ezzel szemben a Dulux EasyCare hibátlan, mosható, matt felületet ad."

Kinek ajánlom?
Igazából mindenkinek! Könnyű használat, sok gyönyörű színválaszték és tényleg tisztán tartható felület, mi kell még?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése