2016. július 30., szombat

Csokipapírból neszeszer

Azt hiszem írtam már mennyire szeretem az egyedi dísztárgyakat,  vagy bármilyen kézzel készült terméket főleg ha azoknak történetük is van.  Épp ezért szeretnék egy új "blogsorozatot" indítani, ahol egyedi kézműves "tárgyaimat" és alkotóikat mutatnám be.

Nagyon szeretek emlékeket gyűjtögetni, és ezekbe rendszerint bele is fulladok egy idő után , így mostanában ezeknek próbálok új értelmet keresni.
Egy ilyen böngészés alatt bukkantam rá Edina blogjára, és rögtön beleszerettem.

Ediholmi kezei alatt a "hulladék" átalakul- a lehető legjobb értelemben."
 "Számtalan lehetőséget kínálnak a megunt vagy kidobásra szánt alapanyagok arra, hogy újratöltve továbbra is HASZNOS szerepet töltsenek be használati-, dísz- vagy ajándék-, valamint lakberendezési tárgyként!"

Ez a bevezető után rögtön előkerestem az én 3 emlékpapíromat és írtam Edinának egy jó hosszú levelet.


Pár hét múlva már a kezemben is voltak az új formát öltött eddig csak pakolászott "szemeteim", amik nekem igenis nagyon fontos emlékeket őriztek, őriznek. Most így nem kell elővennem őket egy dobozból ha épp nosztalgiázni van kedvem, mára már funkcionálisan vannak velem, van amelyik nap mint nap :)Én ugyanis önkényesen átneveztem a Milkás neszesszerem pénztárcává.
Ez a csoki lapult a jegygyűrűm mellett a hátizsákban 3 éve a tengerparton. Még mindig érzem az ízét, ahogy egy sziklán csücsülve nassoltuk a naplementében, a gyűrűt nézegetve....
Imádom elővenni a táskámból. Egyébként a mérete teljesen megfelelő, minden belefér mégsem foglal nagy helyet és minden táskában megtalálom, annyira jellegzetes az anyaga.


Egyébként ez volt az első meglepetés, mikor kivettem a csomagból. Hihetetlenül puhák, valahogy zordabb anyagra számítottam a képek alapján. Mosni nem szabad őket vagyis mosógépben, kézzel törölgető mozdulattal (nem törve) gyönyörűen tisztíthatóak. A színeik pompásak élettel telik.A másik két  papírkám története a fiamhoz kapcsolódik, az étcsokis Bogyó úr kedvence ha nagy ritkán kap két kézzel tömi be.
A másik is az lényegében, még pocaklakó volt mikor ezt ettem minden ultrahang előtt, ami nálunk sajnos 2-3 naponta bekövetkezett, de ilyenkor lettek csak jók az eredmények szóval sokk aggodalomtól mentett meg a barackos Boci csoki.


Ha nektek is vannak ilyen emlékekhez kötött papírkáitok, vagy csak tetszenek ezek a tárgyak mindenképp keressétek meg Kisné Szalai Edinát, mert a neszesszereken kívül ezernyi varázslatos dolgot alkot.Íme egy kis ízelítő munkáiból, én már tudom mi lesz a következő tőle érkező csomagomban.

Blogján pedig a termékek bemutatása mellett heti barkács tippeket és DIY bejegyzéseket is találtok !

Elérhetőségei:   Facebook
                          Meska- boltja
                          Blogja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése