2016. július 20., szerda

Balea tusfürdőhab Fresh&Fruity

Először a Nívea tusolóhabbal találkoztam a drogériák polcain, nagyon szemeztem vele, de az én bőröm nem szereti a  termékeiket és az ára is húzós, főleg ha el sem tudom használni....
Így nagyon megörültem mikor 2 hete rájöttem a Balea is adott ki hasonlót, jóval kedvezőbb áron. Jó bevállalósan csak ezt hoztam a 3 hetes nyaralásra, és végül nagyon nem bántam meg.
 A 200ml  399ftba került, arra nem emlékszem, hogy ez akciós ár volt-e ...de nem hiszem hogy horror ára lenne, Baleákra nem jellemző.
Az én kosaramba  zöldcitrom és pink grapefruit illat landolt, igazából csak ezt láttam, itthon derült ki számomra hogy van kókuszos is, sebaj majd ha ez elfogy kipróbálom.


Hozza a megszokott gyönyörű, csajos  külsőt (imádom a színes dizájnjukat) és az eszmelétlen finom illatot, habár én ennél főleg csak a fürdés közben érzem,utána már nem fedezem fel a bőrömön, de így nyáron úgyis leizzadom és fújok ezer mást magamra.
Igazán citrusos, sajnos a lime nem érvényesül annyira benne, pedig imádom...inkább a grapefruit dominál.


 Elejében  furcsa volt, mintha borotvahabbal tusolnék, kell egy kis időd hagyni a megszokásához.
Jó kemény rózsaszínes habja van, nem csöpög össze vissza, nem folyik szét a bőrömön, ahova rakom lényegében ott marad, pont ez miatt nem igényel fürdőrózsát vagy labdát ki hogy hívja, és így lényegében helytakarékos is!
Borotva hab hiányában annak is beválik :)

Jól tisztít, nagyon frissnek érzem magam tusolás után,  nem szárítja bőröm, sőt mintha inkább tápláltabb is lenne.

 Tehát összességében elégedett vagyok, utazásokra biztos ilyet viszek legközelebb is!
Ti próbáltátok már?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése