2016. június 15., szerda

FeMini Box

Nemsokára,  bemutatkozik Örsi-Korényi Szilvi és Pál Piri által megálmodott FeMini Box.

Egy gyönyörű és itthon mindenképp egyedülálló kezdeményezésről van szó. 
 Magyarország első női, tematikus meglepetésdoboza, melybe a hazai dizájnerek munkái lapulnak majd.
A box megálmodói külön-külön megalapított gyermektextil vállalkozásaik (Mirifay Design és ByPippa) mellett, indították útjára közös kezdeményezésüket, mellyel a hazai dizájnerek számára megjelenési lehetőséget szeretnének nyújtani, hogy be tudjanak mutatkozni a nagyközönség számára annak érdekében, hogy nevük és termékeik minél több magyar családhoz eljuthassanak.

Én személy szerint rajongok az ötletért. Imádom a kicsit egyedibb alkotásokat, szerintem rengeteg kiváló tervező és dizájner  hazája vagyunk, rengeteg kreatív ember vesz minket körül csak nem tudjuk hol keressük őket!

  A FeMini Box kéthavonta jelenik majd meg, női témákra lebontva a hazai tervezők, alkotók és designerek terméket.Az első kiadást nemsokára kezükben is tarthatják a szerencsések,  melyet olyan (leendő) Anyukáknak ajánlanak , akiknek gyermekük maximum 1 éves.
A Helló Bébi kiadás 4 hazai tervező sajátkészítésű termékét, és  2 kisebb bonuszterméket fog  tartalmazni, valamint helyet kapott benne egy katalógus , amelyben egy személyesebb interjú keretein belül bemutatkoznak  a tervezők.
Ezenkívül tartalmazni fog egy kuponfüzetet, amivel sok tehetséges magyar designer termékét lehet kedvezményesen megvásárolni.

Mindent nyomon tudtok követni a facbook oldalukon!

Én személy szerint nagyon várom, és rettentően izgalmasnak találom ezt a kezdeményezést.
Most nagyon bánom hogy nem indult még be a kistestvér projekt :)
Remélem nagyon sok támogatóra lelnek még a lányok, és egyre több ilyen ötlet fog megvalósulni a jövőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése