2016. május 10., kedd

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Ha ezután csak 5 blogot olvashatnék


Ez nem az én évem, vagyis még reménykedek hogy végül is pár hónap múlva azt mondhatom nem az én félévem volt, de most csapások csapások hátán érnek.
Jelenleg is gerinc sérv gyanúval próbálok pihenni  a két évesem mellett, hát be kell vallanom igen lehetetlen küldetés ez....
Örülök, hogy egy VKP poszttal térhetek vissza, és a téma is tökéletes , hiszen ezek az emberek is segítettek  életben maradni az utóbbi hetek küzdelmeiben . Ezúton is köszönöm nekik !


A blogokat nem tetszési sorrendben sorolom fel, csak úgy hasra ütve hisz nem is tudnám őket helyezés szerint elrendezni.


1.
Rögtön csalással kezdek, Otthonka (Fülöp Dorka) videói nélkül már nem telik el napom, tudom nem blog de nem hagyhatom ki. Ha nincs új videó a régiket nézem vissza, nagyon sok takarítási és otthonvezetési tippet kaptam  tőle, imádom a lelkesedését az energiáját a hangját megnyugtat és egyben lelkesít!

2. 


Pillecukor blog (Orbán Szilvi) mindig optimizmust, és erőt ad a pesszimista lelkemnek. Mikor nagyon rossz napjaim vannak akkor is új életerőt kapok pl
Stílus és egyéb (Rami) blog  az első blog volt amit elkezdtem követni, és azóta is a heti rutinom része. Szeretem az írásait, ahogy átadja személyiségét, az életvidámságát a nézeteit.


  4.

Dóri szerintem egy rettentően inspiráló személyiség, imádom a letisztult képeit....nem is tudok többet mondani róla, az oldala magáért beszél.5.

 

Persze bekerül egy könyves blog is a nagy ötösbe, mert olvasni jó  :) Jó olvasgatást :)
A többiek bejegyzéseit itt találhatjátok:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése