2016. május 23., hétfő

Dm- Houl

Jelenleg Denkmit mániában szenvedek, minél több terméküket ki akarom próbálni mióta rájöttem, hogy léteznek. A sokat emlegetett Dm-box segített ebben felfedezésben eddig valahogy észre sem vettem hogy tisztítószereket is árulnak, főként azt nem hogy saját márkájuk is van. Ennyire járok nyitott szemmel a világban :)


A héten egy kora reggeli dm vásárláson kerültek a kosaramba ezek a termékek, és mióta a törlőkendős takarítást felfedeztem, alig várom, hogy törölgethessek  :)
Így gyors vagyok mégis alapos, teljesen jól beilleszthető a  FlyLady típusú rendteremtési stílusomba és folyamatosan friss illatok keringenek a lakásban .

A Denkmit rengeteg ilyen kendőt árul, a citrusos illatú padlótisztító kendőről már írtam, egyszerűen imádom, de limitált kiadású (állítólag), így gondoltam megnézem a többi illatot is hátha be kell zsákolnom belőle, ezért egy meghatározhatatlan illatú  is hazajött velem , nincs a csomagolásán az  aroma kategóriájáról semmi, talán valamilyen virág lehet, nekem elsőre öblítősnek hatott de használva kellemes lett...habár továbbra is csak a virágszerűségét tudom kijelenteni.Keresgélés közben a kezembe akadt külön laminált padlóhoz való kendőcske is, és nálunk minden szoba ilyen burkolattal van fedve, csak nem hagyhattam ott! Hát ennek az illata az  amivel nem tudok azonosulni, engem  valami olajra emlékeztet, és nem kellemes emlékként. Szerencsére nem olyan erős, de biztos nem veszem meg még egyszer ebben a formában. Tisztítási hatékonyságával nincs baj..
A mosogató gép illatosító és az ablakmosó Otthonka ajánlása miatt kerül a kaszához, a mosogató azóta tényleg nagyon kellemes illatot áraszt, köszönöm az ötletet!
Ablakot még nem mostam, sem akváriumos nem tisztítottam , nyilatkozni erről még nem tudok....
 Bútor tisztító kendőt azt hiszem nem kell magyaráznom, jön a meleg folyamatosan nyitva a teraszajtó, ablak, száll a por, ilyenkor sokkal többet kell a polcokkal is törődnöm mint télen. Szerencsére nem ilyen extrém ápolást igénylő bútoraink vannak, de azért egy portaszító áttörlést ők is igényelnek pár naponta...És az alap a  konyhai kendő, amit mióta ismerek nincs olyan perc mikor ne csillog a konyhapultom :)


Ti használtok ilyen termékeket? Van kedvencetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése