2016. május 18., szerda

Áprilisi kedvencek

 Tudom tudom már május közepe van ...
Vágjunk is bele, az én áprilisi kedvenceim!!!
2 éve áprilisban, vagyis áprilistól teljesen megváltozott az életem, és azóta is egy nagyon nagyon mozgalmas, szorongós hónapokat hoz magával az első tavaszi szellő....

Örülök a melegnek, az első rügyeknek, lomboknak , ilyenkor már próbálok a nyárra készülni, lecserélem a télies dolgaimat.
Elsők között az illatokat.
A Tescoban találtam rá a Joanna Naturia tusfördőkre, rögtön hármat is bepakoltam a kosárba, végül a cseresznye és ribizli illatú  lett a kedvenc. A másik kettő  körte és  orgona  volt.
Ami rögtön megfogott hogy igazán olyan illatuk van, mint ami rá van írva, na jó ez így kicsit furcsán hangzik, de remélem értitek :)
 Ennyire igazi orgonás "dolgot" még nem szagoltam például, nekem már túl igazi is volt :)
Amit nagyon sajnálok, hogy a bőrömön fürdés után már nem érzem., ettől függetlenül mennyei élményt nyújt tusolás közben.

A másik kedvenc egy férfi illat a Dove-tól a cool fresh, . Férfias de nem hivalkodó, friss de nem az a orrkidugító , azt hiszem ezt nem is tudom tovább ragozni, jó és kész.
Az illatoknál maradva lecserélődött a parfümöm is. Nyáron és a melegben szeretem a  citrusos illatokat, és mivel most tavasszal nem nagyon volt átmenet a téli hideg és a 20-22 fok között, rögtön ilyet kerestem, végül egy már tavaly is használt aAvon parfümre tértem megint vissza, ez a Scent Essence Sparkly Citrus. Szeretem, már csak a mérete miatt is, minden táskámba befér.
Imádom a lime illatát ,és ebben nagyon jól kiérződik.
Sokan panaszkodnak a tartósságára, én igazából mindig a hajamra fújok először és az egész nap meg is marad rajtam, ruháról csuklóról tényleg elpárolog elég hamar, de bárhol bármikor újra fújhatom.
Áprilisban lett sminkhez kapcsolódó kedvencem is, pedig ezen a téren nem vagyok nagy újító.
A hónap elején megjött az ebayről rendelt ecsetkészletem.
 Nem gondoltam volna, hogy ennyire szuper lesz. Épp jó a puhasága, szinte egy két ecsetről tudom csak azt mondani, hogy valahogy nem áll a kezemre. Gyönyörűen tudok vele a mélyítő vonalban dolgozni és ilyen könnyen ,gyorsan még semmivel nem sikerült satíroznom...Tavaszi nagytakarítás címszó alatt rengeteg új tisztítószert sikerült kipróbálnom (szeretnék erről egy külön posztot majd) ebben persze segített a dm takarítós dobozkája is, ami az aktuális nagy kedvencemet is rejtette.

A Denkmit padlótisztító kendőjét. Nem tudtam hogy ilyen létezik,  takarítás terén rá kellett jönnöm hogy sok hiányosságom van, pedig ez is egy szuper dolog. Nagyon jól tisztít és nem kell a felmosó kicsavargatásával bajlódni, gyorsan szárad tehát nincs gond hogy a gyerek összeszaladja, nem is csúszik úgy a csempe mint egy felmosás után és iszonyú sokáig megmarad az illata.
Az illatváltás mániám a ruháinkat sem kímélte. Teljesen beleszerettem ,  Coccolino  passion flower and bergamot öblítőjébe, ami minden téren tökéletes számomra.A hónap kedvenc boltja az Ikea!
Igen végre sikerült eljutnunk, hatalmas élmény volt, jött velünk haza olyan "berendezés" is amire álmomban nem gondoltam volna...
Azt mondom Ikeát minden városba, de főként keletre, a legjobb pedig így Debrecen lenne. :)
Végre sikerült kialakítanom egy kis"ékszer,bizsu" részleget magamnak a lakásban, így most ez a kedvenc szegletem :)
A nyakláncok és fülbevalók 90% áprilisban érkezett az Aliexpressről , kis frissítés itt sem ártott már.
A hónapban azt hiszem romantikus hangulatban lehettem, mivel újra elővettem Jane Austen Büszkeség és Balítélet című könyvét, és megfogadtam valahogy újra visszatérek az olvasáshoz, mármint a felnőtt könyvek olvasáshoz, és nem csak a mesekönyveket faljuk halomra. 
Van egy új kedvenc játékunk is.
 Igen titokban mindenki játszik vele :)
Bogyó úrnak most volt a szülinapja, és mivel egy igazi kis vízimádó bálna, a kedvenc ajándéka ez a "vizitjáték" lett, amit pont úgy sikerült felraknunk hogy a zuhany  eléri így akárki fürdik a pingvin körül szorgosan forognak, billegnek a dolgok.

És így utoljára az egyik kedvenc pillanatom. Imádom mikor elégedett és békés :)

Nektek hogy telt az április?
Voltak kedvenceitek?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése