2016. február 18., csütörtök

Libero klub

Ez a bejegyzés most nagyon baba-mama specifikus lesz, néha kell ilyen is ha már anya (is) vagyok :)

Azt tapasztalom még mindig kevesen tudnak a Libero klub-ról, pedig nem új keletű dolog habár nincs nagy reklámja. Most így utólag átgondolva nem is tudom én honnan szereztem róla tudomást. Hajlamos vagyok minden termék honlapját átnézni ami a kezembe kerül lehet ez segített ráakadni.

Szóval a lényeg, van ilyen :) de mi is ez???

A libero úgymond mindenki megajándékoz aki ilyen pelenkát használ. Szuper nem?
Minden pelenka csomagjában felül a fogó alatt (persze a csomagoláson belül) van egy kód, amit beválthatsz pontokra, a pontokat pedig ajándékokra. Az egészhez csak regisztrálnod kell.

 Maximum 4 pont kapható egy nagyobb csomag pelenka után, a választható termékek pedig nagyon vegyesen vannak "beárazva". Így nem mondom, hogy gyorsan gyűlnek a pontok főleg ha nem egy adag papírzsepit vagy valami kedvezményes belépőt szeretnétek megrendelni,  de  ha alapból ez a pelenka lett nálatok is a nyerő akkor csakis nyerhetek rajta. Ráadásul regisztrálás után mintákat, kuponokat is küldenek, mindig informálódhatsz a legújabb akciókról és az oldalon sok hasznos tanács is megtalálható.

Többféle ajándék közül lehet választani   kedvezményes belépők, cumis üvegek, tálak, libero termékek, játékok, de még jelmezek is találhatóak. A posta ingyenes.
Habár nem egyszer találkoztam több hónapra elfogyott termékkel de összességében elégedett vagyok a programmal.

Én már 3x rendeltem, a postázást nem kapkodják el, eddig mindegyik  3 hét után érkezett meg. a csomagolás profi, kapunk kis köszönő levelet is....                                  Legutolsó pontbeváltásom most januárban történt.

Elkezdtem szemezni a nagy zsákbamacska csomaggal.
Én ilyenkor mindig rákeresek a dolgokra, lehet nettfüggő vagyok vagy túl érdeklődő nem tudom ...én mindig kutatok :)
Egy anyukát találtam csak aki megosztotta a tapasztalatát, hogy mit is rejtett a doboza, és ez még inkább felkeltette a kíváncsiságom, tehát beváltottam a pontjaim és vártam vártam..

Egyébként ez egy 20 pontos ajándék, a leírás alapján "Klub kínálatából rejt valamit. Tartalmazhat régi és új Klub ajándékokat egyaránt".


Hatalmas izgalommal bontottuk. Bogyó úr tépte rendesen a dobozt, imád bontogatni, már a postás láttára felcsillan a szeme. Azt mondom már csak ezért megérte...végre olyan csomagunk jött ami neki való, nem kell elrejtenem a tartalmát...és mikor megláttam mit rejt az én örömöm is az egekbe lendült. Kicsit féltem, hogy számunkra már haszontalan dolog fog jönni, nem tudom mennyire veszik figyelembe az adatlap alapján megadott információkat, ugyanis fel lehet tüntetni regisztráláskor a gyermekünk nemét és születési idejét. A honlap számon is tartja, így mindig az aktuális fejlődésről és nevelési tanácsokról ajánl cikkeket, sőt ha jól emlékszem szülinapra is kaptunk ajándék kuponokat.
Lehet ez miatt vagy csak véletlenül de teljesen eltalálták a mi zsákbamacskánkat, ami egy Kerekítő könyvecskét (cd-vel) és egy Tommee Tippee snack tartót  rejtett amivel már nagyon rég szemezek, és kék\zöld jött.


Mindkettőt imádjuk, napi használatban vannak. A snack tartót ajánlom mindenkinek, igaz simán ki tudná nyitni Bogyóka de annyira élvezi a használatát , hogy eszébe sem jut, és végre nincs a keksz szanaszét dobálva a nappaliban, nincs morzsa...még a "kukit" is ebből eszi....


Ismeritek a klubbot? Rendeltetek már?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése