2016. február 22., hétfő

Avon nyaklánc

Vannak Avon termékek amiket imádok, és vannak amiket nem...a kiegészítőkkel, ékszerekkel volt néhány nézeteltérésem, viszont azt hiszem újra egymásra találtunk...

Nem egy "kiegészítőjükkel" fürödtem már be...sajnos. Első pénztárcám tinikoromban egy egyszerű kék kihajthatós avon tárca volt, imádtam., akkor még mindenem belefért kicsi volt kompakt és nem utolsó sorban erős anyagú, sokáig kitartott mellettem, ahogy az első bizsuijaim is..máig megvannak kopás és feketedés nélkül, sok bulit átéltek már velem pedig még valamikor a 20. században kaptam őket.
Majd nem tudom mi történt soha többet nem éreztem ezeket a pluszokat a termékekben, akartam új pénztárcát, 2 hét alatt lekopott a széle, a nyakláncok túl mű hatást keltettek...próbálkoztam többször mert a katalógusképeken igazán mutatós volt mind...végül feladtam, már nem mertem megrendelni a kiszemelt fülcsikét, táskákat csak áhítoztam...mígnem újra kísértésbe jöttem,...és milyen jól tettem!A dobozom sarkában ott lapult ő...hirtelen nem is tudtam mi ez, valahogy ki is ment a fejemből, hogy mégis bevállaltam. 
Lehet nem új a csomagolási stílus, de mivel én már rég feladtam az ékszer rendeléseket a katalógusból engem meglepett. Nagyon igényesnek találom....egyszerű mégis elegáns, visszafogott mégis figyelemfelkeltő!!!
Íme a Cicley nyaklánc, melyhez plusz 2 medál tartozik a variálhatóság végett..A két lecsatolható alkatrész selyempapírba volt csomagolva, még a "fő" nyaklánc egy lezárt átlátszó zacskóban lapult a doboz alján.Elsőre túl aranynak tűnt de kibontva már nem. Nagyon szép, igényes, és masszív. Az utolsó medál kicsit ferdén kapcsolódik nem feszül úgy ki mint szeretném de lehet csak nekem zavaró más nem is látja.
A mérete pont jó nem túl nagy nem kicsi..szuper darab.Nagyon örülök , hogy végül bevállaltam, hiánypótló darab lett :)

Ti mit gondoltok az avon ékszerekről? Melyik a kedvencetek?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése