2016. január 23., szombat

Pénteki szerzemények- könyvtámasz, óra

Sokat gondolkodtam, hogyan is mutassam be ezeket a dekorációkat. Írjak egy nagy monológot, milyen információkra tettem szert az utóbbi hónapokban a polc díszítése terén, vagy egy egész kis történetet kerekítse miért is ezeket választottam/kerestem.
Végül is úgy találta ez senkit ne érdekelne, simán bemutatom őket , egyszerűen :)

Nem is tudom mikor szereztem tudomást a létezésükről, talán kisiskolás koromban láttam egy lakberendezős újságban, és akkor eldöntöttem ha nekem lakásom lesz bizony könyvtámaszom is lesz.

Igazából most készült el a saját álmaim által tervezett nappalim és nem csak szedett-vedett kapott bútorokkal vagyunk felszerelkezve értelmét láttam a belevetni magam a nagy keresésbe.
A netes keresők alapján  rengeteg a választék, stílus, anyag, szín, forma terén és persze árban. Találhatunk régieket, kézműveseket, vicceseket, gyerekek polcára valót, csicsásabbat, visszafogottakat egyszóval tényleg mindenki megtalálhatja a szívéhez közel állót.

Ebben a kavalkádban nagyon nehezen találtam meg azokat, amik igazán hozzám illőek, akik megragadnak és beszélnek hozzám...(én mindent így vásárolok)

Végül a Stile Interio oldalán leltem rá az én kicsikéimre. Vékonyabb lemezből vannak, szerintem légiesek és nagyon mutatósak, és nagyon illenek hozzánk.
Szerintem az ára is nagyon baráti 3990ft.
A rendelés leadása után 2nappal meg is kaptam a csomagom, precíz csomagolásban. 10.000ft-tól ingyenes a kiszállítás.
Sok gyönyörű termékük van érdemes végigböngészni az oldalt, és h a jól tudom Budapesten, Szegeden van boltjuk is...Hosszú fejtörést okozott a megfelelő óra megtalálása is. Eddig valami miatt nem volt ennyire fontos, nem is törődtem a fali órákkal vagy a karóra volt rajtam folyamatosan vagy a telefon volt mindig kéznél...ezek jelenleg  nem opciók. Ha a telefon, tablet és egyéb kütyü nincs 2méter magasan akkor félő nem élik túl a napot.
Valahogy nem találtam a szobába illőnek egy órát sem, mígnem szembe jött velem ő , fogalmam sincs hogy, de így lényegében ő talált meg engem....szerelem volt első látásra!


Könnyed, kifinomult, könyvek között észrevehetetlen, nélkülük  pedig  uralkodó, és drága..nagyon..
hónapokat ültem fölötte, vissza visszatértem az oldalra , agyaltam , és mindig arra jutottam kell nekem.

Alapból  nem lenne húzós az ára , a legtöbb fali óra ez körül  mozog (7450ft) , de itt fel kell készülni rá,      ez bizony papírból van. Őszintén reméltem csak az előlapja az, és a "tokja" műanyag, de nem (megtévesztett a honlapon leírt anyaga: papír és műanyag megjegyzés)
Ráadásul nem is  a legszebb eldolgozású, hátul...de hát nekem ő kellett...eben a színben.. (aliexpress-en láttam 10€ körüli áron de nem volt ebben a színben )


Gondolom műanyag megnevezésél az óra szerkezete gondoltak, ami ha minden igaz holland ( mi más lenne?)
és egy darab 1db AA elemmel működik, ami nem tartozék!
Összességében imádom, és újra megvenném :)
Rendelés másnapján már megérkezett, egy hatalmas dobozban (hozzá képest) de jól körbe volt rakva hungarocell golyócskákkal.
Itt szerezheted be: Gabroni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése