2016. január 15., péntek

Avon arctisztító készülék

Nagyon szerettem volna kipróbálni egy ilyen készüléket, az arcom viszont minden erősebb (konkrétan ami nem víz) tisztítás után húzódik, kipirosodik pattanásos lesz, így féltem vagyonokat költeni rá.
Egyszer csak szembe találkoztam  az egyik Avon katalógusban ezzel  készülékkel, hihetetlen áron..és rögtön megrendeltem.

Kemény karton dobozban érkezett, ami magát a készüléket, két tisztítófejet, egy tartót és használati utasítást tartalmaz. Elem nincs hozzá, 2db ceruzaelemmel működik egyébként.
Az ára egyébként 4600ft volt

Egy puhább szilikonfej és egy sörtés "kefe" közül választhatunk, a keféhez van egy vékonyka tokocska de tényleg nagyon puha, valami.

A színe ugye jó erős pink....nekem nagyon is erős és nagyon is rózsaszín (utálom). Sajnálom a választásukat. A fogása nagyon kényelmes kézhez álló. 2 fokozata van, egy gombja. Tehát egy gombbal kapcsoljuk be , ez rögtön a lassú fokozat, ha még egyszer megnyomjuk gyorsabbra vált, és harmadik nyomásra kikapcsol.
Jó lett volna legalább a ki-be kapcsolást külön gombra tenni, például saját bénaságomból többször is bekapta már a hajam és így elég nehéz volt gyorsan kikapcsolni.
Első használatkor azt hittem le sem teszem, eszméletlen jól esett, a rezgés nagyon finoman masszírozott, felettébb nehezemre esett a használatiban ajánlott másodperceket betartani. Mivel mint írtam a bőröm extrém érzékeny figyeltem rá, és azóta is betartom. Orcán 10 másodperc..
Én azt hittem eddig puha a bőröm, de nem, ez után olyan finom lett mit még sohasem éreztem...szuper.
A kefés fejet még nem használtam, szerintem nem is fogom.Fokozatnak nekem elég a lassú.

Én Garnier Pure 2in1 Tiszttó Arclemosó Géllel használom,(már írtam róla ) a szilikon fej könnyen tisztítható. Sajnálom , hogy nem kapható hozzá új kefe,és ami a legnagyobb problémám vele...nincs hozzá sima szivacsos vagy masszírozó fej, ugyanis szerintem szuper lenne krémek bemasszírozzásához, vagy csak frissítéshez.

Én azt hiszem ár- érték arányban az egyik legjobb készülék a piacon.Sokaknál olvastam más, "markánsabb " és jóval drágább arctisztítóknál panasznak, hogy nem sokkal többet ér mint eg kefe amit magának mozgat...nem tudom nem sok hasonlítási alapom van, én viszont biztos nem tudnám ilyen hatékonyan dörzsölni az arcom.


Összességében  nálam 10/9pontot ér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése