2015. december 14., hétfő

Karácsonyi ajándék ötleteim, amiket én vettem.

Karácsony mániás vagyok. Egész évben ezt várom, tervezem.
Imádom a fényeket az illatokat,színeket a zsongást mindent ami az ünneppel  jár.


 Az egész évem az ajándékok kiválasztásával megy el, így a beszerzés az utolsó hónapokra marad,amikor vagy már nem kapható a elképzelésem, vagy a keret lesz hirtelen kicsit szűkösebb a sok beeső probléma miatt, mert persze ,hogy ilyenkor megy tönkre a mosógép, áztat el a szomszéd, lesz beteg az egész család ....
Így a decemberem mindig aggódás és kapkodásba torkollik

Idén nem, idén megléptem a lehetetlent és változtam....túl léptem saját jellememen..sikerrel! Na jó, nem egészen a saját érdemem, kis hapsim volt a legnagyobb támogatóm. Egyszerűen nem tudok vele/mellette órákig bolyongani ajándékokat vadászni.

Így lettem én is online vásárló. Mindent megtaláltam sőt még többet is :)
Házhoz is jött és simán le tudtam fedni minden korosztályt. Amire érdemes figyelni, decemberben megindul az áradat ami az online teret sem kíméli a legtöbb boltnak pedig raktárkészlete nincs vagy csekély. Így itt is érdemes ha jó cuccokat akarunk kifogni olcsón , már ekkorra befejezni a rendeléseket, mert előfordulhat hogy elfogy a termék, vagy már nem tudnak időben után rendelni, ráadásul  futárok is jól túlterheltek így    a 2 napos szállítás akár egy hét is lehet....

Íme az én ötleteim:

Amivel nem lehet félrelőni, az ajándék kártyák, feltöltöd egy bizonyos összeggel és a szerencsés azt vesz rajta ami tényleg az ő ízlésének megfelelő. Szerintem tökéletes ajándék olyanoknak akiket nem ismersz eléggé vagy elég finnyás (nem biztos, hogy rossz értelemben). Ezek közül i szerintem a legjobb a DM most kapható kis kártyácskája. 4vagy 5 minta közül lehet választani nincs minimum ár a kivitelezés gyönyörű és mindenkinek kell drogériás termék akár fiú akár lány  és igazából még csak nem is korfüggő. És ha már ott vagyunk bedobhatunk mellé egy egy ajándék csomagot amiből hatalmas választék van.


Egy ékszertartó sohasem elég, főleg ha még épp a felnőtté válás elején  jár az illető hölgy, igaz :)
a Six-ben hatalmas a választék, és szerintem gyönyörű fém állványaik vannak.  (Persze hogy magamat is megleptem egy na jó kettővel )
 Úgy gondolom egy Karácsonyfa alól sem hiányozhatnak a könyvek. Mindenki ízlését megtalálhatjuk, minden korosztálynak találhatunk megfelelőt, és igazodhatunk a pénztárcánk választékához is.
Libri weboldalán rengeteg lehetőség van, a keresők sok segítséget adnak, a törzsvásárlói kártya felhasználható és elég gyors a kiszállítás.
A konyhai kisgépek is jó választás, persze ha tudjuk ,hogy az ajándékozott lakásából mi hiányzik. Én úgy gondolom ez a két termék alap egy konyhába.
ezek konkrétan a Mall.hu-ról vannak. Nagyon jó az árak és felettébb nagy  a választék, igazából például a vízforralókat majd egy óráig böngésztem mire ráböktem egyre.  nehezen döntők csak erős egyéniségek jelenlétében nézzék az oldalt :)


A nagymamáknak, dédiknek (nálam ők kapják) az abszolút nyertes ötlet a fényképek, képkeretek.
Az én választásom azért erre esett, mert nem csak falra akasztható, hanem ez a képkeret támasztható is, és   6 egyforma méretű kép jár bele.
Ez volt az a rendelésem amit ha nem október végén bonyolítok idegrohamot kaptam volna, ugyanis a 3 keret közül egy törötten jött. a csomagoláson semmi sem látszott. Rögtön jeleztem rendben i volt megbeszéltük másnap jön a futár érte...egy hét múlva jött, rögtön hozta az újat , törötten. Át sem vettem de másnapra jött megint akkor már minden rendben volt. Nagyon vékony üvege van, nem gondolom, a bolt vagy a futár hibájának...  igazából nem is értem a mi Kikás keretünknek ilyen fóliája van, hát gagyibbnak tűnik de ezek tán azt mondom jobb.
Itt találod

Teaimádóknak, főleg ha még búvárkodnak is szuper darab a teabúvár, vagy ha zenekedvelő teázó barátunk van, a hangjegy teatojás a jó választás. Ezek az e-bayről vannak, mivel itt akár 60 nap is lehet a szállítás jó előre kell gondolkodni. Nekem 10 illetve 15 nap alatt jöttek meg, júliusban.

 Ami pedig még mindig jól jön mindenkinek év végén, az a naptár minden formája. Én ilyeneket csomagolok ezek az apróságok mellé.


2dolog van ami lemaradt még. Mindig bajban vagyok a, hogy is fogalmazzak fiatal pályakezdő fiúcskákkal. Nem szeretek italt ajándékozni, úgy is kapnak eleget. Illatszereket sem mert számomra túl nehéz meghatározni más illategyéniségét. Szerencsés vagyok mert mindkét ide ebbe a kategóriába tartozó szerettem, modellező típus, nekik ezeket választottuk.Ti miket választottatok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése