2015. december 16., szerda

Karácsony Avonnal

Nagyon vártam az Avon karácsonyi katalógusát , s azt mondhatom nem csalódtam...igen erősre sikerült idén. Remélem nekem is lesz meglepi a katalógusból a fa alatt :)

Idén is két katalógus jelent meg, a "szokásos" katalógus és az Avon butik limitált kiadású termékekkel.
Választani sem lehet közülük, cuki és praktikus termékek hada vár bennünket. Az én kosaramban ezek a termékek landoltak. :) Maga a katalógus is rengeteg remek összeállítást kínál.
Én imádom az Avon illatait,egyes testápolóit, krémeit de ezzel karácsonykor óvatosan bánok , csak olyan kap tőlem parfümöt,  vagy bármiféle pipere, smink dolgot,  akit nagyon nagyon ismerek és biztos vagyok az ízlésében, mert szerintem nincs annál rosszabb ajándék mikor számunkra rossz illatot, vagy használhatatlan krémet, bőrápolót kapunk.
Tovább ajándékozni sem egyszerű, például én egyszer 24 évesen kaptam egy ránctalanító csomagot ami ráadásul 45év felettieknek volt ajánlva,  máig nem tudom mi volt a gondolat mikor ezt választották nekem, remélem nem valami célzás, de az biztos hogy ott romlott meg a szekrényben mert az én családom nem használ ilyet, anyósom meg még rossz néven vette volna nem mertem neki odaadni...

Így óvatosan válogattam, csakis biztosra mentem, nagyon nehéz dolgom volt, tényleg remek szetteket sikerült idén összeállítani szuper árakon :)Ti is tettetek a fa alá Avon meglepetéseket?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése