2015. december 21., hétfő

Ajándék ötletek 18hónapos fiúknak

Nagyon nehéz téma, úgy gondolom minden gyerek más , más ütemben fejlődik, más érdekli...
Én ugye bár csak a sajátomról tudok nyilatkozni, lehet jobb cím is lenne az hogy én mit választottam a pindurimnak, ettől függetlenül remélem így is segítek.

Az kis bogyóm korrigált 18hónapos, autómániás, örökmozgó és igazi akaratos kis hapsi.

Imádjuk a WOW toys játékokat, mert nagyon masszívak, és mindegyiknek van valami kis különlegessége. Később pedig szerepjátékokra is tökéletes alkalmasak. Másfél éves kortól ajánlják 5éves korig amit szerintem teljesen le is fed, tehát hosszú távú játék. Az ára sem vészes, vettem már drágábbért sokkal sokkal törékenyebb vacakabb játékot.
Elég nagy gyűjteményünk lett, az elsőt 3hónapoan kapta keresztelőjére, persze csak később kezdte érdekelni,  úgy 10 hónaposan  gyorsan be is szereztem egy tűzoltót, ami még ma is a kedvenc.

Idén karácsonykor, 3 csomaggal bővült a család. (egy-egy a mamák fája alá került)


Innen rendeltem.

Nekem nagyon fontos, hogy miden egyes karácsonykor az ajándékok között legyen könyv is. Bogyó úr persze nem osztja a nézeteimet, nem egy  rajongó, a szórólapok sokkal jobban lekötik.
Elég sok mese sorakozik már a polcokon, még tőlem vagy apától örökölte őket, eddig nagyrészt az ízükre volt csak kíváncsi. Remélem ezzel az "interaktív" könyvecskével most kicsit jobban sikerül bevezetnem ebbe a világba.
Egyébként a Libri polcain találtam rá.

Igazából tőlünk ennyit kap. Nem is akarom elhalmozni szerintem ez az ünnep nem erről szól, és szeretném minél előbb megtanítani neki hogy nem az ajándékok száma  a lényeg.


Ti mit gondoltok erről? Nálatok mennyi ajándék jut  a babának?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése