2015. december 28., hétfő

2015 pozitív meglepetései

Sokat gondolkodtam írjak-e ilyen bejegyzést, mivel furcsán vagyok összerakva.
Sokkal egészségesebbnek érem magam ha nem használok semmit, meg hát lusta is vagyok azt hiszem. Rutinszerűen pár hétig mennek csak a dolgok,majd elmarad ez az és végül  megint nem férek a lejárt elhasználatlan krémektől.
Viszont most nagyon ügyesen kitartok,  már lassan egy éve szépen kialakultak a szokásaim , igényeim és a tapasztalatok nyomják a lelkem...HAJ: 


Nagyon nagyon összetet és gáz hajam van. Több rétegből áll mint a kutyák szőrzete, felső fele egyenes.az alja göndör. A töve zsírosodó a vége törik, és olyan vastag, tömött hogy több fésű belehalt már egy egy kibontási procedúrába. Tapintásra pedig inkább drót mint haj.

Nagyon sok sampon, balzsam együttest kipróbáltam már, kerestem azt ami puhít de nem elnehezíti a hajszálakat és legalább egy hónapot kibír a mennyisége.
Az év vége felé ráleltem az Elseve Arginine Resist x3-r. Nem mondom hogy tökéletesen olyan puhaságot hoz mintha  fodrásztól jönnék, de eddig e a párosítás a legjobb, márkailag biztos hű maradok jövőre is.
A sampon igazán jól habzik, amit én imádok, ilyenkor érzem igazán ahogy a hajszálak közé hatol mélyen a tövekig, és tényleg elég 2x diónyi mennyiség, hogy befedje a közel 60cm hosszú hajam. 
A puhaságot csak a pakolással együtt hozza, de így is nagyon elégedett vagyok.
Akármilyen jó sampont is találok, azért a fésüléshez minden reggel segítség kell.
Nem e az első ilen termékek, balzsamom imádtam mindet, használat után úgy csúzsik a fésű a hajamban mint korcsola a jégen, de mivel rengeteg változata van nehéz volt megtalálni azt amelyiktől nem zsírosodik hamarabb, vagy vastagszik meg jobban.
A Gliss kur Serum Depp Repair Express vált be a legjobban, egyszerűen szuper, nem is kell minden nap használnom, és még az illata i jó :)

 ARC

Eddig ha arctisztítót használtam, mindig pattanásos lettem, pedig tiniként sem volt szinte egy sem rajtam. Húzódott is a bőröm mindegyiktől, így a végén mindig maradt  a sminklemosó + csapvíz .
Mivel a mitesszerekkel küzdök, és éreztem is hosszútávon nem biztos jó ez így, újra és újra nekilendültem a keresésnek..
Fél éve éve tévedt a kosaramba, a Garnier Pure 2in1 Tiszttó Arclemosó Gél. Nem tudom eddig miért kerülte el a figyelmem, nem egy új darab, mégsem próbáltam ezelőtt.
Hiba volt, mert nekem tökéletes. Nem húz, nincs pattanás (egyenlőre) és friss tiszta érzést hagy.FOG

Egyenlőre minden fogam épp, és egészséges, így nagyon vigyázok rájuk. 
Hidegre terhesség alatt lettem érzékeny, ami nem múlt a babóci megszületése után sem. A reklámok jánlása alapján több sikertelen próbálkozás után kikötöttem a Sensodyne Pronamel fogkrémnél, már már elhagyni sem merem. elmúlt az érzékenység, és én aki utálom a mentolt még az íze is teljesen jó.


Test

Én alapjából véve nem szeretem a Dove termékeket, nekem eddig nem adott semmi pluszt, de ez...
Egyik dm boxban volt, gondoltam ha már itt van a lakásban kipróbálom,  ...ez lett az egyik legjobb döntésem.
Dove gentle exfoliating  apró szemcséket tartalmaz ami nagyon jólesően távolítja el az elhalt hámsejteket. nem karcol, pont kellően puha vagy kemény kinek hogy tetszik..Érezhetően táplálta a bőröm, nagyon puha és tiszta érzést hagy, nem utolsó sorban pedig igazi frissítő illata van. Nagyon eltalált termék!!

AJAK

Mivel irtózatosan rossz ivó vagyok (lehet nem csak ez az oka) az ajkaim nagyon repedezettek. Itt is sokáig kerestem az igazit, már már le is mondtam arról hogy valaha javulhat a helyzet, mikor gyik barátnőm ajánlotta a Labello pure&natural camomile&calendula ajakbalzsamot. Nem hittem benne mivel nem ez az első labellom és a többi sem segített, de ez 1hét alatt helyrehozott.
Most már állandó vendége a táskámnak

SMINK

 Ezen a téren az abszolút meglepetést a Catrice Absolute Matt paletta okozta.
Erről a márkáról ez előtt nem is hallottam, valami extrém olcsón vettem ( 490ft) megtetszetek a színei.

Már javában használtam mikor rákerestem, ki mit gondol róla, és hát meglepett. Nem tapasztaltam a negatívumokat amiket sokan felsoroltak. Jó jó nem egy extrémen pigmentált  színekből áll de szerintem egy nappali sminkhez tökéletes, nekem nem  potyog egész nap fennmarad, talán kicsit "porol " de engem ez nem zavar.
Számomra egy szuper darab.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése